Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Ερμητικά σφραγισμένες πόρτες >
OEM Σφραγισμένες Ερμητικές Πύλες Χιντζάρισμα Νοσοκομεία 2mm πάχος

OEM Σφραγισμένες Ερμητικές Πύλες Χιντζάρισμα Νοσοκομεία 2mm πάχος

Πύλες με ερμητική κυψέλη OEM

Σφραγισμένες ερμητικές πόρτες με μίζες

Πύλες κλειστές OEM για νοσοκομεία

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

Yiwanx

Πιστοποίηση:

ISO 9001

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αίτημα Ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Δυνατότητα:
Υψηλή
Χρώμα:
Ασημένιο
Υλικό:
Χάλυβα
Μέγεθος:
Προσαρμοσμένο
Αντίσταση υγρασίας:
Υψηλή
Βάρος:
Σοβαρό
Σχήμα:
Ορθογώνιος
Ανοίγοντας μέθοδος:
Χειρωνακτικός
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
1
Τιμή
Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες
συσκευασία εμπορευματοκιβωτίων/πλαισίων
Χρόνος παράδοσης
Προθεσμία προετοιμασίας κατά την περίοδο αιχμής: ένας μήνας, εκτός εποχής: εντός 15 εργάσιμων ημερών
Όροι πληρωμής
LC, T/T, D/P, PayPal, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς
4-5set/month
ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Οι Ερμητικά Σφραγισμένες Πόρτες είναι σφιχτά και πλήρως σφραγισμένες πόρτες που παρέχουν υψηλή αντοχή στη φωτιά, υψηλή αντοχή και αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες.Αυτές οι πόρτες έχουν σχεδιαστεί για να είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμες σε μέγεθος και πάχος.Με την εξαιρετική αντοχή στη φωτιά, την αντοχή και την αντοχή στη θερμοκρασία, τα σιδηροδρομικά συστήματα είναι ιδανικά για κάθε περιβάλλον.Ηρμικά σφραγισμένες πόρτες είναι ιδανικές για οποιαδήποτε εφαρμογή που απαιτεί ασφαλή, σφιχτά κλειδωμένες πόρτες.

Οι σφραγισμένες πόρτες είναι σχεδιασμένες για να προστατεύουν από τις πιο ακραίες συνθήκες.διασφάλιση ότι το εσωτερικό του κτιρίου σας παραμένει ασφαλές και ασφαλέςΟι πόρτες έχουν επίσης υψηλή αντοχή, με πάχος 2mm που είναι σχεδιασμένο να αντέχει την φθορά της τακτικής χρήσης.Ηλεκτρικά σφραγισμένες πόρτες μπορούν να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν σε οποιαδήποτε εφαρμογή.

Όταν χρειάζεστε σφιχτά σφραγισμένες πόρτες υψηλής αντοχής στη φωτιά, πλήρως σφραγισμένες πόρτες υψηλής αντοχής και αντοχής σε υψηλές θερμοκρασίες, οι σφραγισμένες πόρτες είναι η τέλεια λύση.Με την ανώτερη προστασία τους, προσαρμόσιμο μέγεθος, και πάχος 2mm, το κτίριο σας θα παραμείνει ασφαλές και ασφαλές για τα επόμενα χρόνια.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Σφιχτά ασφαλισμένες πόρτες: Ερμητικά σφραγισμένες πόρτες με κλειδαριά
  • Αεροστεγμένες πόρτες: Ερμητικά σφραγισμένες πόρτες με υψηλή αντοχή στη φωτιά
  • Πλήρως ασφαλείς πόρτες: Ερμητικά σφραγισμένες πόρτες με ορθογώνιο σχήμα και βαρύ βάρος
  • Υψηλή αντοχή στην υγρασία
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Ιδιοκτησία Αξία
Ανθεκτικότητα στην υγρασία Υψηλή
Βάρος Σοβαρό
Αντίσταση στην πίεση Υψηλή
Υλικό Χάλυβα
Μέγεθος Προσαρμοσμένο
Απομόνωση - Ναι, ναι.
Δάχος 2 χιλιοστά
Σχήμα Τετράγωνο
Σύστημα κλειδώματος Κλειδί κλειδαριού
Χρώμα Ασημένιο
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό Ερμητικά ασφαλείς πόρτες, στενά ασφαλείς πόρτες, στενά σφραγισμένες πόρτες
 

Εφαρμογές:

Οι σφραγισμένες πόρτες είναι ιδανικές για περιβάλλοντα υψηλής πίεσης και ανθεκτικά στην υγρασία, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για μια σειρά εφαρμογών.Αυτές οι πλήρως σφραγισμένες πόρτες παρέχουν πλήρη αεροστεγή ασφάλεια και είναι σχεδιασμένες να είναι εξαιρετικά ανθεκτικές και αξιόπιστεςΟι πόρτες είναι κατασκευασμένες από μέταλλο 2 mm και έχουν ορθογώνιο σχήμα, εξασφαλίζοντας ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες ρυθμίσεις.

Οι σφραγισμένες πόρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις, όπως εργοστάσια ή αποθήκες, όπου είναι απαραίτητη η πλήρης αδιάβροχη ασφάλεια.όταν απαιτείται υψηλό επίπεδο προστασίας από υγρασία ή άλλα μολυσματικάΕπιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οικιακές εφαρμογές, όπως μπάνια και κουζίνες, για να διασφαλιστεί ότι δεν μπορεί να διαφύγει υγρασία.

Οι Ερμητικά Σφραγισμένες Πόρτες είναι απίστευτα αξιόπιστες και αξιόπιστες, καθιστώντας τις μια εξαιρετική επιλογή για οποιαδήποτε εφαρμογή που απαιτεί μια πλήρως σφραγισμένη πόρτα.Η μεταλλική κατασκευή 2mm εξασφαλίζει ότι οι πόρτες είναι ισχυρές και ανθεκτικές, και έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε περιβάλλον υψηλής πίεσης με ευκολία.

 

Προσαρμογή:

Ερμητικά σφραγισμένες πόρτες: Πλήρως σφραγισμένες πόρτες, ερμητικά ασφαλείς πόρτες, αεροστεγείς πόρτες ασφαλείας

Οι Ερμητικά Σφραγισμένες Πόρτες προσφέρουν αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, σύστημα κλειδαριού κλειδαριού και είναι προσαρμόσιμες σε μέγεθος και χρώμα.Η ασημένια επιλογή μας είναι τέλεια για αέρα στερεές πόρτες ασφαλείας.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες ερμητικά σφραγισμένων θυρών

Οι ερμητικά σφραγισμένες πόρτες μας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ανώτερη προστασία από την εισροή αέρα και νερού.Η τεχνική μας υποστήριξη και υπηρεσίες είναι διαθέσιμες για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν τη μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία από τις ερμητικά σφραγισμένες πόρτες τους..

Τεχνική υποστήριξη

Αν έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τις ερμητικά σφραγισμένες πόρτες μας, η ομάδα τεχνικής υποστήριξης είναι εδώ για να σας βοηθήσει.Το τεχνικό προσωπικό μας είναι πολύ έμπειρο και μπορεί να παρέχει εμπειρογνώμονες συμβουλές για την εγκατάστασηΕπίσης, μπορούν να παρέχουν επισκευές και ανταλλακτικά.

Υπηρεσίες εγκατάστασης

Αν χρειάζεστε βοήθεια για την εγκατάσταση των ερμητικά σφραγισμένων θυρών σας, η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει.Οι τεχνικοί μας είναι καλά εκπαιδευμένοι και έμπειροι στην εγκατάσταση των ερμητικά σφραγισμένων θυρών και μπορούν να εξασφαλίσουν ότι η πόρτα σας είναι σωστά εγκατεστημένη και λειτουργεί σωστά.

Υπηρεσίες συντήρησης

Για να βεβαιωθείτε ότι η ερμητικά σφραγισμένη πόρτα σας λειτουργεί σωστά και παρέχει την καλύτερη δυνατή προστασία, η ομάδα υπηρεσιών συντήρησης μας μπορεί να παρέχει τακτικές υπηρεσίες συντήρησης.Θα επιθεωρήσουμε την πόρτα σας για τυχόν ζημιές ή ελαττώματα και μπορούμε να επισκευάσουμε ή να αντικαταστήσουμε τυχόν στοιχεία που χρειάζονται προσοχή.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή των ερμητικά σφραγισμένων θυρών

Οι θωρακισμένες πόρτες πρέπει να συσκευάζονται και να αποστέλλονται προσεκτικά ώστε να εξασφαλίζεται ότι φτάνουν στον προορισμό τους σε καλή κατάσταση.Εδώ είναι μερικές κατευθυντήριες γραμμές για τη συσκευασία και την αποστολή ερμητικά σφραγισμένες πόρτες:

  • Οι πόρτες θα πρέπει να τυλίγονται με περιτύλιγμα φυσαλίδων για να προστατεύονται από γρατσουνιές και γρατσουνιές.
  • Οι πόρτες θα πρέπει να τοποθετούνται σε ένα χαρτόκουτο ή σε ξύλινο κιβώτιο για επιπλέον προστασία.
  • Το πακέτο πρέπει να φέρει σαφή ένδειξη της διεύθυνσης του προοριζόμενου παραλήπτη.
  • Ο αριθμός παρακολούθησης πρέπει να λαμβάνεται και να περιλαμβάνεται στο πακέτο.
  • Το δέμα πρέπει να αποστέλλεται με αξιόπιστη υπηρεσία αποστολής.
 

Γενικά ερωτήματα:

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Αυτόματο σύστημα συρόμενων θυρών Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 autoslidingdoors.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.